Assessments

 

Persoonlijkheidsmeting

Op verzoek kan Boolwerk door middel van een persoonlijkheidsmeting zien of de persoonlijke eigenschappen overeen komen met de functie inhoud en cultuur van het bedrijf. Door deze test krijgt een werkgever inzichtelijk hoe de aangeleverde kandidaat het best succesvol kan worden binnen de openstaande vacature.

 

Intelligentietest

Wij bieden intelligentietesten aan op MBO, HBO en WO niveau. De test onderzoekt 4 onderdelen,  het cijfermatig inzicht, logisch redeneervermogen, verbale aanleg en rekenvaardigheid.

 

Praktijk verkoop assessment

Bij het aannemen van commercieel personeel wordt een kandidaat vaak op basis een “klik” of correcte antwoorden aangenomen. Wij hebben gemerkt dat dit niet altijd even succesvol is en het risico voor uw onderneming, bij het niet slagen van de kandidaat is groot. Naast het financiële aspect spelen ook andere zaken een grote rol zoals marktaandeel, verloren tijd, onrust binnen de interne organisatie en imagoschade. Om het risico hiervan kleiner te maken, bieden wij een maatwerk praktijk assessment aan op het gebied van verkoopvaardigheden. Wij testen in de praktijk de volgende onderdelen alvorens een oordeel te geven over een kandidaat

  • Algemeen interview
  • Referentiecheck op detailniveau
  • Persoonlijk verkoopgesprek d.m.v. rollenspel
  • Telefonische acquisitie d.m.v. rollenspel
  • Het schrijven en presenteren van een accountplan